Selasa, 31 Mei 2011

Himpunan Sejuta Belia | Jambori Pengakap 1 Belia 1 Malaysia | Super Junior M @PUTRAJAYA

.


wahh, panjang ye tajuk! hehe.. Act, semuanya berkenaan dengan Himpunan Sejuta Belia di Putrajaya pada 27 - 29 Mei baru baru ni.. gempak lah jugak. yang gempaknye dapat tengok Konsert SUPER JUNIOR M free.. ekeke.. tak dapan dok depan pon takpelah, yang penting dapat tengok..


Jambori Pengakap tahun ni sangatlah sempoi. langsung takde aktiviti, kitorang hanya jalan2 sekitar booth2 dekat Himpunan Sejuta Belia ni.. dari pagi sampai lah malam semua aktiviti bebas.. memang seronok lah! untuk kontigen Kedah seramai 874 peserta yang ikut.. itu baru kedah, belom lagi kontigen negeri2 lain.. memang sekitar situ, jalan mane pon mesti jumpe bebudak Pengakap.. 





camping ditengah bandar 


 















ok, yang ni memang hot! with Zain Saidin yang handsome gilerr! putih giler dy ni, dah le pakai tsirt putih.. alahaii, cool sangat~ orangnye pon peramah bukan main.. LIKE





 kenal tak ni sape? korang tengok JUVANA kat tv3 tu? ok, ni lah kawan botak tu.. nice jugak..




 Tomok <3








Scha sebenarnye tak penah minat pon, super junior sumer ni.. tapi bile tengok  konsert dorang malam tu, not bad laa.. ekeke.. kene minat jugak ni.. hehe.. tak dapat duduk depan, sebab malam baru boleh keluar.. jadi bile dah pegi, of coz lah dah penuh.. tapi member beria ia nak tengok, tengok je la.. tarik kerusi tindan2, xdapat nak tgk dorang atas pentas.. dapat nengok kat screen je.. ok lah tu.. memang terbaekkk la!





 
diorang panggil peminat naik atas, tanye soalan.. lepas tu, sorang2 dapat peluk wooo.. hehe.. jeles! mane aci, nak jugakk! haha.. tak mandi2 lah kawan tu.. baju tu sangkut letak frame.. haha





scha nak letak video, tapi lembab giler, laen kali la scha letak ea? scha tak sempat nak tgk lagu sory2, sebab lagu tu last skali.. cikgu mesej suruh balik, kang tak sempat ikut time, denda laa..







itu saje lah untuk kali ni.. terbaek la camp ni! 


13 Dah komen.. Anda?:

msredcheesecake berkata...

CIK SCHA...MACAM BEST JER...RASA CAM NAK JADI BELIA JE...

BeYLa! berkata...

ishhhhhhhh kitaaaa jelesssss lahhhhhh!! :D

darkbatman berkata...

mcm best je? aie xpegi cz ade keje.. tgk gambar2, arghh jeles3.

Aida Lela berkata...

sonotnye. teringat zaman sis skolah dolu2 :)

Scha Aryana berkata...

@Aida Lela

hehee, zaman skolah sangat best ^^

bDax sUNyi berkata...

,jamboree penGAKap ne mmg bezt cyer pown pegy. .wakil johor. .mmg terbaeek. .taon 2012 wajib pegy. .hepy ye ye ye. .pengakap in my life 4eva. .

Scha Lalala berkata...

@bDax sUNyi yeah pengakap for ever! untunglah awak dapat pergi. scha tak bole pg thn ni atas sebab2 yg tak boleh dielakkan.. huhu.. harap ada peluang lg, untuk thn depan.. sobs

Tanpa Nama berkata...

Huhu. . trngat knangan dlu bla bce post awk! sy pm pegi jgak wakil kelantan, xminat pm suju tp bla tgk knsert dia tu jd minat plak,ramai gila kot orang. . dah la xde aktviti pm. . memang syiok la asyik jalan2 ngan kawan2 je . .

Scha Lalala berkata...

@Tanpa NamaHehe betul2. Tunggu jambori tahun ni pulak! Memang best sangat jambori tu. ;)

WakMiL berkata...

salam..ade gambar mase jota putrajaya x?hehe..nk tampal kt buku log?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...