Sabtu, 14 Mei 2011

Bila Blogger.com Dan Facebook buat hal


         

Fuhh, Akhirnya blogger.com dah boleh bukak! 


bisinglah blogger2 kat Facebook semalam, cakap apesal blog tak boleh bukak la.. tak ketinggalan jugak yang mencaci maki blogger.com ni. ade jugak yang nak tukar ke wordpress la, ape la.. Jangan cepat melatah :) memang la tak boleh bukak, tapi bukannyer tak boleh bukak sampai 4, 5 hari ke.. tunggu je la.. ade lah tu keje dorang nak buat :)


yang entri dan komen hilang tu pulak. Ade jugak yang follower hilang ye.. sabor je lah ye :) blog scha selamat je.. hehe.. semalam macam2 idea ade dalam kepala ni.. tapi memang bosan giler lah tak boleh tengok dashboard sumer ni.. 





 
Facebook pulak satu hal. Spam pulak yang menyerangnye.. yela, sifat manusia memang macam tu.. sifat ingin tahu yang kuat.. Tapi ape2 hal pon, kalau bende2 macam tu, paham2 je la kan.. tipu je tu.. Internet kat umah scha pulak macam chipsmore. kejap ade, kejap tak. haihh, lebih baik amek buku, bace.. exam dah dekat. hehe..

p/s : Happy Weekend ! ^^


11 Dah komen.. Anda?:

nida husna berkata...

tension gak bila blog takleh buka

Scha Aryana berkata...

@nida husna

hehe, Alhamdulillah dah boleh bukak :)

Pakcu Sofi berkata...

Dah setel segala..esok sekolah kan? happy school..hehe

nadia ar-rumaisha berkata...

yuppp...dekat facebook sahabat blogger pun mcm2 depa cakap... smpai ader yg tanyer camner nak tukar dari blogspot ke wordpress...actually blogger kan dah lame xupdate maintenance... so kne faham la kan...lgpn satu hari xupdate, sekurangnyer kte de peluang carik idea utk update...

Scha Aryana berkata...

@Pakcu Sofi

hehe kan? yap, hari ni skolah :)

Scha Aryana berkata...

@nadia ar-rumaisha

a'ah, tu la pasal.. nak tuka ke wordpess la.. bukannye lame manepn.. haihh :)

msredcheesecake berkata...

cik scha,

sangat happy bila sume da berjalan ngan lancar.....hheee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...