Ahad, 1 Mei 2011

Lagi Blog Review

.




 Haii korang! scha baru balik camp pengakap ni.. tapi kalau boleh nak habiskan blog review ni dulu.. lame dah rase nyer tak sempat nak buat.. maaf la ye koang.. busy sikit.. scha review banyak2 blog dalam satu entri je tau..




  • scha suke header sebab ros merah tu memang I LIKE ! ekeke
  • blog sis kemas la.. ringan pulak tu.. 
  • satu page, ade 2 entri camtu je kan? ok sangat!
  • takde kekurangan pape scha rase.. entri yang best..
  • scha suke blog ni !
korang cepat SINGGAH SINI !


  • tengok gambar kat atas pon dah cantik kan? owner dy lelaki lahh.. blog cantik sangat! 
  • sidebar dan sususan ape2 pon sumernyer kemas! 
  • bukan senang tau nak tengok blog lelaki macam ni..
  • scha pon takleh buat.. ekeke.. takde ape lah, entri awak best, blog cantik, tersusun.. LIKE !

korang cepat singgah SINI jugak !






 
  • blog cantik!
  • scha suke jugak blog ni.. 
  • yang laen sumer dah kemas dah. cuma, yang button follow yang ' i love you' tu better letak yang orang boleh tahu, button tu untuk follow.. :)
  • scha ade buat header tuk qila. buruk je la.. hehe, kalau nak, boleh amek :


korang kena singgah SINI jugak !




.

6 Dah komen.. Anda?:

fazhana berkata...

thnks scha!! :D

*kembang idung sis kena puji! haha

զιɛℓαʓмαи berkata...

thanks buat kan header.. :)
qiela akan tukar button 2. thanks neway. :) suka org review blog! boleh baiki kesilapan. hihi. thanks thanks.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...