Jumaat, 25 Mac 2011

. Selepas NURUL BADIAH yang gojes, YUYU ZULAIKHA yang comel gilerr tu pulak!

.


Salam korangg !

sekarang kuala nerang hujan lebat giler.. Angin pon bertiup dengan kencangnyerr.. haha.. mood tengah tunggang langgang sebab sakittt.. senggugut lahh.. adoiii.. tapi tapi, pas bukak blogger.com tadik, check follower jugak.. AND ade sis comel ni lah pulakk.. sape sape?

taraaaaaaaaaaa





tetibe mata kembali celik dengan luasnyerr.. ahaha.. macam tak percaye je.. hari tu SIS NURUL BADIAH YANG GOJES tu dah follow.. seperti yang dah diconteng kat ENTRI NI .. dan sekarang SIS YUYU ZULAIKHA YANG COMEL sangat tu pulak follow aku..


ni yang buat aku lagi semangat nak berblogging ni.. hehe.. thank you banyak2 sis comelll.. terharu jugak :') hik, thanks taw.. saaayang sis!!

  AND



haa, amek ko. i printscreen lagi.. haha.. maap la ye, ngade sikit.. hoho


eh btw, sis yuyu tak sihat kan? jangan lupe mam ubat taw.. get well soon ^^ itu je la yang nak cakap, excited ni.. haha.. thanks taw sis! love youu!


lalala


^^




4 Dah komen.. Anda?:

y u y u Z u l a i k h a berkata...

ehhhhh~ hahahaha... ape pulak sayanggg~ belog best lagi comel lagi menarik., mesti la follow sayanggg <3 haishhhh~ dahh dahh...

mekasihhh.. sis nak rehat secara melampau sat.. demam terok sangat dah T_T

Scha Aryana berkata...

@y u y u Z u l a i k h a

ececeh , blog best, comel lagi menarik eh? ahah..

ok sis.. rehat yang cukup taw.. get well soon <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...