Rabu, 9 Mac 2011

Suke gilerrr gambarr ni!

.


Salam..

tadi saje je maen2 camera enfon tu,pastu snap2 lah gambar nini ( nemo ) kan. pastu,suke gilerr kat gambar nii !






.





.













comell takkk? Name die NINI,sebab ape nini? senanye ade 2 je ikan ni.. pastu ikan ni,. dekat mulut die macam ade something tu.. korang perasan tak? cuber try tengok.. sebab tu namekan die nini.. tak taw la kenape nini..


.


12 Dah komen.. Anda?:

Gnie@SimplyStyle berkata...

comelnye.... :) nama pun comel..nini...hehe

A'IM berkata...

goreng ponk sodap tu

Scha Aryana berkata...

@A'IM

haha,goreng pon goreng la..

Shairazi Saidin berkata...

NEMO??!!!!

Latest entry: http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/03/bruno-mars-says-he-love-me.html?showComment=1299814076274

putERi-kAtEk berkata...

budak baju merah kat atas tu zalim nk goreng hahaha...

comel!!! nemo nemo!!! suka gila...cita nemo dh tgk blom? ingat tak rentak ni...

hahuhahihahohoho....huhaha!!!

Scha Aryana berkata...

@putERi-kAtEk

msti dah tgk. haha,ingat2.. tgk cite tu je msti usha2 ikan tu.. ckp,tah2 dorang pon pk jln nak kuar je.. haha

Lizzie Yasmin berkata...

suke sgt ikan nemo nie.. tp tak berani nak bela tkut tak pandai jaga...

Scha Aryana berkata...

@Lizzie Yasmin

yupp,payah gak nak jage die.. kene bagi masin air tu ckp,rumit gak la.. kite yang blh ade ni pon, sbb minat abah je.. die yang mula.. saya jage gitu2 je.. hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...