Selasa, 22 Mac 2011

Sis Nurul Badiah follow Life is Cun??

                      

.



Salam & Selamat Petang.

waa,lamenye tak update. busy laa. sekolah dah start.. hari tu cuti boleh la online lame-lame.. pastu tadi, macam biase ;

  • balik skolah , masuk dapur. cari makanan. then, makan.
  • lepas makan , carik laptop. pastu adik aku dah cop dulu. mulalah peperangan 15 minit. haha.. netbuk ada, tapi aku tak suka guna.. tak puas la, screen kecik sangat.. lastlast, dapat gak kat aku..
  • pastu bukak pesbuk, check apa semua tu..
  • bukak blogger.com  check follower, lama tak bukak kan.. DAN

ps. korang bayangkan la, yang tangan tajam2 tu bermakna aku ngah letak tangan kat kpala sambil geleng2.. then, girl satu lagi tu korang bayangkan dia tetiba pengsan n yang mulut dia senyum tu sebab dia pengsan dalam gembira. haha


haa, korang nampak tak? tak nampak g buat spec cepat.. terkejut gilerrrr.. pastu aku macam tak percaye je, yela kan.. blog biase2 jer, camne  Akak NURUL BADIAH yang cantik gilosss tu leh follow sini pulak..



Siyesly, aku suka sangat2 kat kak nurul ni.. n blog dia jugak.. Aku suka cara penulisan dia.. Aku suka baca apa yang dia tulis. sangat2.. n tak lupe gak, sebab kak nurul sangat2 cantik ok.. gojess! muka putih bersih aje.. jeles! ahah.. dan, sis NURUL tak sombong kan? die baek sangat2.. sape cakap die sombong meh nak sepuk.

lastly,
Dear akak Nurul yang gojes, thanks you so much sebab follow blog kesayangan saya ni.. really appreciate it. :')  err, *spechless*


hehe




                       
oklah. nampaknya masa amat mencemburui saya,

lasty, i love you lah sis !


hik

bye koranggg ^^

.


16 Dah komen.. Anda?:

Nurulbadiah Lai berkata...

eeeeeeeeee
terharuu
actually da dtg ur blog acapkli dear..silent reader je

ur blog best ok..dats y kakak followw

hugsss u ketat2

love uu moreeeeeeeeeeeeeeee

Scha Aryana berkata...

@Nurulbadiah Lai

hik, yeke.. wahhh
thanks banyak2 sis !

*hugsback lahh

love u more n moreeee
hik ^^

Cik Yana berkata...

Pehh~ si gojes follow belog die la :)

Entry terkini: Entry Kasih Sayang Kepada Nuffnang

Scha Aryana berkata...

@Cik Yana

hehe.. jangan jelesss.. lalala

hik

PeNgEmiS dUniA berkata...

wah ! hbt ! siap komn lg tu .weewitttt

hafiz hafizol berkata...

woaaahhhh... hebatnya,,, siyesla.. harini baru HH kenal cik gojes 2... skunk gak nak terjah... muahaha.. meoowww...... ( kucing gataL)

ashikin berkata...

hi salam, nice blog!
marilah jadi follower sy pula..

http://ash-adn.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...