Sabtu, 26 Mac 2011

Sengal Zone : Handphone saya bernyanyi !

.




.
Selamat tengahari !!

skang aku rajin la nak join segmen tu, segmen ni.. ahaha, lagipon dah letih blogwalking, komen blog orang ari ni.. ti sambung balik..




Ringtone apakah yang sedang anda guna?
Grenade - Bruno Mars

Kenapa pilih ringtone tersebut?
kenapa? sebab aku mang suke lagu ni.. ape-ape je BRUNO MARS punye, mang feveret lahh.. takde sebab laen, sebab best je laa.. asal aku pakai beautiful monster tapi baru je tukar malam tadi.. ringtone ni selalu tukar2 la.. ade lagu baru je, asal best.. tukarrr. hik


dah. dah sudah pon.. tu saje kan? ok babaiii ^^


NAK JOIN? KLIK SINI


.

15 Dah komen.. Anda?:

BeeWhiteRoses berkata...

rajinye jawab questionair ni..=)

Alinkiwi berkata...

weewitittt..suke gak...by da way..template kite sama..haha...ada kene mengena tak??

Scha Aryana berkata...

@Alinkiwi

yea, gimme five!

same eh? jap jap nak skodeng ^^

Gadish Lollipop berkata...

ohh . yes .lagu grenade Bruno mars mmg best . :) beautiful monster pun best jugak .

Lilyel berkata...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

♥sophie♥ berkata...

comey blog XD
suke grenade jgk ! bruno mars !! <3

Scha Aryana berkata...

@♥sophie♥

hehe.. biase je.. tq sis ^^

yup, Bruno Mars best!

lalink7 berkata...

rajinnye die..

wahh kecik2 lg dah pandai buat belog yg cantek..hebat la adik nie..

Scha Aryana berkata...

@lalink7

hehe.. setakat blog simple boleh la sis.. tq eh ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...