Khamis, 31 Mac 2011

. Akademi Fantasia 9

.




yuhuuu, petangg uoallss!! yea, akhirnye leh update gak. dah bersawang dah blog ni. hari ni 31 march kan? ok, Akademi Fantasia start April. tahun ni tahun last AF. pasni dah takde dah. taktaw la ape pulak.. :) dulu scha follow lah jugak.. tapi skang tak ikut sangat dah.. sebab last year, scha stay hostel kan.. :)


lambat loading sikit lah sebab banyak gambar ^^



kat atas ni gambar pelajar-pelajar AF9. 


Adlin dah jadi guru drama kan? so die takleh jadi pengkritik dah la. tak best.. sebab dye kritik best, pakai cakap je.. kan? Pengetua pulak tak dibagitahu lagi. konsert tirai AF9 nanti dorang gitaw la.. tirai bile? sabtu ni ke? Ning baizura pon dah jadi salah sorang tenaga pengajar dorang.n pengacara pon dah tuka AZNIL balik..  ok skang jom tengok gambar sorang2 plak..



AIDA


ERUL. orang cakap, ERUL ni penah masuk mentor? yeke. scha taktaw sebab tak penah tengok mentor pon.. haii, tak jumpe g pon yang handsome2 sikit. yang ni not bad la.. lalala



ok yang ni AZRI.



jangan menilai bakat dari rupa ok :)



yang ni AFIF. ade iras2 FBI la pulak..



 
eh yang ni bukan. haha, saje nak tayang tshirt KBU yang baru dapat kemaren. tu pon p amek sendiri kat pejabat pos. nampak lain tak muka pakai tudung bawal? lame dah tak pakai tudung ni.. scha pakai amek je ape yang dekat, nak amek gambar. hihi


ini RAQIB.


Ini AMIR


EKA.


KAY :)



  LAIKA.


 LENA. panjang rambut die :)




haa, yang ni scha suke. hehe.. tak taw la, baru tengok gambar je..


ok lah tu saje. kalau nak taw lebih lanjut, leh tekan SINI :) and pasal blog review tu scha akan buat. maybe esok kot.  skang nak blogwalking habis habisan dulu.  babai korangg! enjoy blogging ^^











16 Dah komen.. Anda?:

kAmi dAn mEreKa!! berkata...

kite pon rase erul tu mmg pernah masuk mentor la,
dy protege jacklin kalau x silap la, hehe =)

naqiah berkata...

dulu minat.. skarang x dah!! byk sgt.. heeee... HH pom ad dlm entry? waaahhh.. fofular la..

Shafiq berkata...

Peminat AF...
Ingat Peserta Tadi, tiba2 ada jugak pic tuan punya blog tengah2 tu..hihihi..(^_^)V

Scha Aryana berkata...

@naqiah

hehe. kan? dulu fanatik la.. HH ade tu sebab. dia cakap nak banje kepsi law letak kat situ. haha. kan HH? lalala

Scha Aryana berkata...

@Shafiq

haha. saje la nak tempek gakk.. hihi ^^

mahfudzah berkata...

saye nak bagitahu saya kenal aidaaaa tuu..hahaha..dak melakaa:)

nora berkata...

waaa die hard fan kah ini?? ^^

ENTRY HOT : Nak Merajuk

Scha Aryana berkata...

@nora

haha.. dulu boleh la.. skang stakat tgk je la. hehe. american idol die hard fan la.. hee ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...