Sabtu, 26 Mac 2011

follower 800 > thank you cikgu niniey

.



.

Salam dan slamat pagi semua! hari ni ingat nak update banyak2 laa.. kalau boleh la.. hik, hari ni gath KBU kan? waa, mesti best dorang kat sane.. nak pegi tapi, banyak sebab la yang takleh peginye.. paham2 je la.. huhu.. selamat bergathering ya korangg! enjoyy!


rasenyer, baru hari tu baru buat entri FOLLOWER KE 700. Skarang dah 800! wahh, tak penah sangke! thank you my follower.. saayang koranggg!

**************************************************************************

Ingat senang ke jadi cikgu?


Most of us end up with no more than five or six people who remember us. Teachers have thousands of people who remember them for the rest of their lives. 



Masih terngiang di telinga ayat salah seorang cikgu di MRSM Besut suatu ketika dahulu.. "awk masuk lah IPG..cerah masa depan..awk ingat kata-kata saya ni, once a teacher forever a teacher..nanti bila awk dah berjaya awak akan faham kata-kata saya ni" kata-kata seorang guru adalah doa..dan kata-kata tersebut telah membuat sy mengerti tentang keadaan sy sekarang, di mana sy menuntut ilmu dan ke mna hala tuju sy selepas ini.. kata-kata guru tersebut telah memberi kesan yg mendalam kepada diri sy..


nak tengok lagi? jom singgah blog CIKGU NINIEY ^^ thanks follow blog saye ok? ^^



 


.


10 Dah komen.. Anda?:

hafiz hafizol berkata...

wah... congrat.. suke lettew... muahaha

shahjiehan berkata...

gile arh..baru 14 thun..follower dah 800!

jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: Kecanggihan Apple

BeeWhiteRoses berkata...

pernah merasa jadi cikgu ganti sekejap..Masa tu sgt bengang dgn budak sekolah..kecik2 dah gila melawan..Tapi bila tgk mereka dah mula faham, kita pula yang bangga..

p/s: cikgu umpama lilin..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...