Ahad, 24 April 2011

Blog Review 7 : http://duniabudaqkechik.blogspot.com/

.


Blog Review 7 :






  • Firstly, slamat pagi !
  • blog sis dah ok senanyer.. tapi better kemaskan lagi blog.. kalau nak template yang lawa2, gojes gitu, boleh masuk btemplates.com.. kalau nak pakai yang asal pon dah ok :)
  • blog sis berat jugak.. better buang 'this is my name' tu, then slideshow tu ke.. atau welcome to my blog tu.. lagi ringan, lagi orang suke nak singgah :)
  • untuk comment pulak, lebih baik jangan buat word verification tu.. set pop up window je lebih senang dan cepat untuk blogger komen ^^
  • rasenyer, itu saje.. yang lain dah ok dah :) happy blogging sis ! 

 hari ni scha tak pegi skolah.. demam lagi.. huhu.. tapi online, online jugak.. ekeke.. so korang2 kat sane tu, jum singgah sini   < http://duniabudaqkechik.blogspot.com/  > !



4 Dah komen.. Anda?:

ciput_kechik berkata...

SALAM..sCHA..terima kasih yer..ok..sis ikot pendapat scha..hehe... terimasss....

kaizen berkata...

wahhh....dmam2 pon on9....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...