Jumaat, 8 April 2011

Blog Review : | http://nursharfatincheabdullah.blogspot.com |

.



yuhuu, selamat tengahari korangg! hari ni friday n cuti! yeayy! ok, scha nak review blog sis SIS SHARFATIN.. ^^ sis yang pertama join ok.. hehe



ungunya cinta ! !
klik header untuk ke blog beliau ^^

    • blog comel, tema purple kan? comel..
    • header menarik! scha suke couple tu.. comel! hehe
    • berat 118kb.. better sis buang widget2 yang tak penting tu, macam jam tu k.. sebab bende tu akan melambatkan loading.. :)
    • better sis letak 2 atau 3 entri saje untuk satu page k?
    • waktu nak tulis entri, jangan buat align center tu slalu sgt.. sebab nanti nampak tak kemas.. pakai justify pon ok.. :)
    • and font kalau letak yang biase lagi best.. memudahkan orang bace entri kite..
    • haa, lagi satu, message from webpage tu pon better tak yah letak.. ^^

ok,. tu saje.. ini pendapat scha ok.. yang laen sume dah ok sangat! Terima kasih join ok?  keep on blogging sis! have a nice day! :)








ps : grr, lapar. tapi malas g dapur =='

6 Dah komen.. Anda?:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...