Jumaat, 15 April 2011

BEN ASHAARI ajak jadi budak sat

.



yuhuu, abg BEN buat segmen lah! menarik pulak tu! kena join

Santai Bersama BEN ASHAARI

******************************************************************************

Apakah karakter kartun yang paling korang minat dan kenapa
                           

DETECTIVE CONAN


Citer ni 6.25 bintang! baru tadi scha tengok.. memang best kan.. scha suke sebab, jalan citer die best.. pastu best teka2 sebenarnye sape yang bersalah dalam episod tu.. and dengan kes2 yang amat menarik.. memang sumer best laa.. tapi kan, kan best kalau ran tu tahu yang conan ni sebenarnye adalah shinichi.. tapi ran just tahu yang conan ni sebagai budak kecik jerr.. tapi takpe la, sampai sekarang minat tengok kartun ni!

****************************************************************************

Apakah kartun yang korang tak minat langsung nak tengok


HAGEMARU


Hagemaru. sebab ape tak suke? tak tahu lah.. mengarut kot.. ekeke, sebab tak suke lah..


*************************************************************************
Jika aku superhero, aku nak jadi..



TOTALY SPIES! boleh tak? ini kategori perempuan lah k.. ehehe.. sebab ape nak jadi macam dorang? Sebab, dorang best ada macam2 peralatan.. pastu peralatan tu pulak memang kene dengan perempuan.. tapi hebat! AND dekat kolej dorang tu, banyak mamat2 handsome.. i like!! lepas tu, dorang boleh pegi mane2 je, untuk menyelesaikan satu misi dorang tu..

scha paling suke SAM! yang warne hijau tu.. sebab? sebab dia best! cantik. pastu dia lah yang paling matang antara dorang ni.. dia jugak jenis2 bijak pandai tu.. berbanding Alex dan Clever tu la kan. dorang ade lah pulak karekter yang tersindiri.. ekeke



ok sudah. jom join reramai! tengah malam ni baru tutup.. KLIK SINI

12 Dah komen.. Anda?:

Ujang9897 berkata...

ni mmg budak2 gila..hahahah

yayalya berkata...

waahh tak minat dua2 sebab tak tgk huhuhu

ada tag utk scha ni http://yayaitsmystory.blogspot.com/2011/04/dapat-award-kali-tah-keberapa-dari-cik.html

Scha Aryana berkata...

@Ujang9897

haha.. biar lahh, sebok jerr.. ekeke

Scha Aryana berkata...

@nazirulhazwan~

a'ah laa.. lame tak tengok shinchan.. ^^

faisal berkata...

nampaknya dah ramai jadi kartun sejak ben bukak segmen ni..hahah

http://faisalapardi.com/

afiqazizan berkata...

sama la dengan saya..tak suka tengok kartun hagemaru.

mia.lia berkata...

hagemaru.. lia suke tgk :P
bez...dia kuar kan lidah dia
comelll..haha

Scha Aryana berkata...

@mia.lia

hehe..tak comel pon. wekk

ekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...