Jumaat, 8 April 2011

Okeh, kalau scha jadik dorang..

.



yuhuu, malam ^^ check dashboard tadi, bukak blog bro BA, dah ade blog scha.. skali dgn bro Along Usop dan Sis Nisha.. yea, kite geng ok! tgk2 skali dgn bro Along lahh.. ekeke, beliau dah pemes..



! Aku Along Usop
  • ok rasenyer untuk blog ni.. takde pape yang perlu dkritik kan? sumer dah ok..
  • haa, nak bagitahu, scha suke gambar header tu.. cantik!
  • ok lah, takde pape untuk blog ni.. sume ok, best! ^^


  • ok, first time scha jumpa blog sis ni..
  • rasenyer, widget yang tak penting tu buang lah k.. mcm welcome to my blog ke.. n lain2 k, sebab tu akan lambatkan loading..
  • untuk ruang komen, better buat popup window.. sebab kalau buat yang word verification camtu akan menyusahkan blogger lain untuk tggu loading.. tmbh pulak kalau line mcm ape lagi time tu..
  • rasenyer, kalau entri tu pakai justify pon lawa!
  • scha suke blog ni sebab pink! hehe
  • itu saje :)
hehe.. itu saje lah ye? hanye pandangan dan pendapatan dari scha :)



.

6 Dah komen.. Anda?:

Along Usop berkata...

eh2.. dah siap dulu.. :)

along mane pemes.. follower pon sikit je baru.. =p

sat na.. along pulak.. =)

NiSha berkata...

cepatnya cik adik ni..
aper pun thnaks comment..
mmg nak wat pop up comment.. tp tak tau.. bg kali dah mmber complain.. kalau tau cam aner bg tau eaa..

luv u..

aiman rashidd berkata...

HUUUUU along stylo :) HUUU

happy weekend !

Scha Aryana berkata...

@NiSha

scha tahu ^^ nanti scha bagitau kat blog k ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...