Isnin, 23 Disember 2013

Laptop Problem

Ok sorry semua scha tak sempat nak balas kunjungan korang, reply komen dan singgah balik yg tinggal jejak kat shoutbox sebab sebab laptop rosak!! Waaaa. Memang tak best kalau nak laan blog guna Samsung note 10.1 tu, tak puas macam guna laptop. Huhu. Setakat check komen n bla2 boleh laa. Thank yg sudi singgah dan follow oke!
 
Once everthing dah ok scha akan update. Hee buat mcm ada pulak yg ternanti2 pulak kan. k chow :*

8 Dah komen.. Anda?:

ejulz berkata...

kesian.. g la service dik.. :)

Liza Licha berkata...

tak pe awak ye.. licha tunggu kat blog licha. hehe

Nadratul Syazwana berkata...

Uuuu takleh bayangkan camne nak hidup tak ada laptop. Nak blogging~ Mesti rindu kan?

Nurulee berkata...

kalau blogging memang tk puas kalau tk pakai laptop. kan? =)

Scha Aryana berkata...

@ejulz hehe dah2 sebab tu update ceni dulu tu. dah okay dah hee!

Scha Aryana berkata...

@Nuruleehaah tak puas blogging kalau tak pakai laptop ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...