Khamis, 5 Disember 2013

Scha dan Social Media

Morninggg people! Nampaknya tak hujan pagi ni, tapi kesejukan tu masih terasa lagi ni ha. Nak jejak kaki dalam bathroom pun maleh sejuk2 gini.. Hee.. Memandangkan scha dah kekeringan idea nak update pasal apa, ada baiknya jugak kita berkenanlan antara satu sama lain kan. Haha awat pelik ja bunyinyaa cha weh.


Facebook : Scha Aryana 


Twitter : @SchaAryana


Instagram : SchaAryana


Wechat ID : schaaryana


Tumblr


Pokok pangkalnya kalau nak cari scha kat benda2 macam ni memang guna nama yg ini je ha 'SchaAryana'. Takdak orang lain dah la tu, scha sorang ja. Ehehe. Profile picture pn sama je semua. Jadi jomla jomla buat apa yg patut. Add/Follow. Kuikui.. Semuanya ni scha bukak hari2, tapi yg paling byk scha on haruslah twitter. Ehehe.. Tinggal la Ig korang sebab kerja kita memang stalk wall kat instagram, double tap, refresh je haa. Tinggal2 nanti boleh follow2 hehe :*



2 Dah komen.. Anda?:

msredcheesecake berkata...

zaman online social network... takyah sua muka sgt dah...

Miss Ika berkata...

Salam ika datang blogwalking.

.
birthday giveaway ika tengah berlangsung, jika ingin memenangi barangankecantikkan dari
the body shop, etude house, elianto, crabtree evelyn, himalya + lain2. meh jemput join
http://notamanjaku.blogspot.com/2013/11/birthdays-giveaway-by-ika.html. Nak join meh, just komen je . simple sangat hadiah? nak tgk kena terjah blog ika.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...