Rabu, 18 Disember 2013

Impianku dah Tercapai!

Impian apa tu schaa? Haha impian masa zaman budak2 la haa. Scha dan family duk umah dgn tok n tokwan dulu. Sampai scha darjah brp tah. Kat umah tok tu ada kedai runcit, scha selalu la tolong2. Pastu scha suruh tokwan beli mesin cashier tu. Haha sebab scha teringin sgt nak tekan2 benda tu. P supermarket memana tengok akak tu tekan2 macam best jerr.

Pastu wan kata, hishh xkan orang beli aiskrim satu nak kira guna tu kott, kicap 1 sos 1. Haha scha suruh beli sebab senang nak kira. Masa tu budak2 lagi la ha tapi scha ingat lagi. Hee mmg rasa frust gila masa wan kata xmau beli..


Dan sekarang..
My dream comes trueeeeeeeeeeee!!!


Sekarang scha dah boleh main benda alah tu! Haha perak mung schaa. Parents ada budak kedai stationery kat kg ni 2011 aritu, tu yg boleh main tu ha. Ni waktu cuti camni mmg ni la rumah kedua scha. Jaga kedai dengan hany. Sambil2 jaga sambil baca novel, sambil study. Nak baca novel dah habiss dah semua dah baca. Dok belek buku biology utk tahun depan. Xtau kenapa semangat sgt. Haha


Akhir kata,tulah impian budak2 scha. Best oke tekan2 benda tu. kahkahh choww

10 Dah komen.. Anda?:

Siti Hajar berkata...

Teringat impian zaman budak2 dulu. Macamw benda simple nak. Bila dah dewasa ni, rasa nak jadi budak3 semula pun ade ^^

Scha Aryana berkata...

@Siti Hajar hehe betul, walaupun benda tu simple tp rasa happy sgt masa budak2 dulu ;)

ezyra daniel berkata...

impian dah jadi kenyataan la ni ye hehe..
best main tekan2 pastu keluar duit

Scha Aryana berkata...

@ezyra daniel haha ye memang best. tapi lagi best kalau duit tu duit kita. ehehe

Scha Aryana berkata...

@nanakimie hehe boleh la, kadang2 nervous jgk ha kalau kalut2 hehe

Azhafizah Md Nor berkata...

baguslah dah tercapai..rajin rajin ye tolong parents kat kedai tu.jangan memain pulak :p

mia izzati berkata...

syoknyee impian tercapai ye dikk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...