Selasa, 10 Disember 2013

Jom Shopping dengan YOUR STORY SHOP!

Wehee, sebenarnya ni bukan entri berbayar ke apa2 jelah. Saja je tadi scha tengok2 online shop kat fb pastu terjumpa page ni. 


Macam best ja stuff2 kat sini, comel2 cantik2 trendy2 gitu. Scha tengok memang la rambang mata tapi tapi tapi.. Ekonomi tak stabil lagi cuti2 ni.. tsk. Boleh jamu mata jelaa. Antara barang2 yang ada kat page tu ialah, super cute bagpack, bracelet, watch.. Bukan sebarang jam, bukan sebarang bracelet okeh. Trendy dan amat sesuai digayakan oleh anda anda yang tengah baca nie. Hee


  
Omgg, aku suka sangat benda2 camniee arghhhh



Comel tak comel tak? Giler tak comel. Cepat2 grab it nowww.




 












    


Cantik kan cantik kan? Price range dari Rm30 kot kalau tak silap.


Haa dan ni memang paling scha suka.


Cantik gila kan? Untuk yang takdak idea nak bagi hadiah apa kat yg tersayang ke, bole la beli cute stuff ni. Bole la beli bagi hadiah kat member2 ke, untuk diri sendiri ke.. Bff bracelet ke.. Kann. Ehehe kalau berkenan cepat2 pegi page di bawah ye. chow!!


 <YOUR STORY SHOP

2 Dah komen.. Anda?:

ezyra daniel berkata...

gelang tu memang cantik tp selalu tkde size tangan akk nie..asyik longgar je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...